Om Oss

"Affärsmannaskap, Förståelse och Produktivitet"

är en oberoende skandinavisk vindkraftkonsult med en etablerad position på den nordiska vindkraftsmarknaden. Vi levererar tjänster inom de flesta områden som berör vindkraftsprojektering.

Om oss

 

WindXEnergy är ett oberoende konsultbolag med fokus på den nordiska vindkraftmarknaden. Vi är flexibla i våra uppdrag och kan erbjuda konkurrenskraftiga priser.

WindXEnergy är ett litet team med kompletterande erfarenheter, kunskaper och kompetenser. Ankaret i verksamheten är Olle Hedberg som jobbar 100% medan de övriga anlitas i huvudsak på behovsbasis. Genom att organisera verksamheten på detta sätt så möter vi de kompetensbehov kunden har, samtidigt som vi undviker stora omkostnader. Vi har vårat säte i Stockholm men arbetar över hela världen. Utöver Sverige har vi uppdrag i Kanada (just nu inne i sin vindkraftboom) och Polen.

Vi är stolta över vad vi gör och hoppas att vi kan inspirera andra!

 

Vårat konsultteam

Olle Hedberg

 

M.Sc. Energytechnology, Windpower

B.Sc. Economics

 

Affärsdriven, lösningsfokuserad gotlänning med entreprenörsbakgrund. Olle har erfarenhet från flertalet vindkraftsprojekt i Sverige. Med sin bakgrund inom både bygg och ekonomi är Olle mycket bred i sin kompetens.

 

 

Christoffer Ekström

 

B.Sc .Computer Science

 

 

Säljdriven, karismatisk och kompetent kapitalmäklare. Christoffer har mångårig erfarenhet som säljchef och är mycket skicklig vid förhandlingar. Christoffer har erfarenhet från flertalet projekt inom förnyelsebart, i Sverige och utomlands. Bland annat har han erfarenheter från offshore vindkraft och då kapitalanskaffning för innovativa projekt.

 

 

Kushan Jayasinghe

 

M.Sc. Energytechnology Windpower

B.Eng. Electrical & Electronics

 

Kushan Jayasinghe är en erfaren elektrisk ingenjör med spetskompetens inom vindkraft. Speciellt är han skicklig inom transmissionsystem och strategisk planering av vindkraftsparkens infrastruktur med fokus på att minimera förluster. Kuschan är också erfarnen vindresursanalytiker och skicklig WindPRO användare.

 

 

Per Boström

 

M.Sc. Energytechnology Windpower

B.Sc. Economics

 

Tekniskt skicklig analytiker med imponerande projekteringserfarenheter.

Per har medverkat och varit delvis ansvarig vid arbetet med några av världens största vindkraftparker. Pär har med sig erfarenheter ifrån det internationella energibolaget som väl det lilla konsultbolaget.

 

 

Vår historia

 

WindXEnergy grundades 2015

Olle Hedberg grundade WindXEnergy 2015 efter att ha studerat vindkraft på Uppsala Universitet.

Initialt drevs WindXEnergy som en enskild firma med bara Olle Hedberg som verksam konsult. Under 2017 såg Olle ett behov av att starta ett AB för att utöka möjligheterna till expansion. Det aktiebolag som grundades 2017 går under namnet Aerosun Hybrid Solutions AB då det inarbetade WindXEnergy inte beviljades av bolagsverket. WindXEnergy är istället registrerat som trademark hos patent- och registreringsverket.

 

 

 

Vår vision

 

Höga mål och ambitioner

"WindXEnergy will be one of the key players in the nordic wind industry, both as consultancy and as a developer of its own projects"

 

Letar du jobb eller samarbete?

 

Vi letar ständigt efter samarbetspartners och kompetens

 

Kontakta oss så tar vi det därifrån!

 

 

Samarbetspartners

 

Vi länkar gärna till några av våra samarbetspartners:

© Copyright Aerosun Hybrid Solutions AB 2018. All Rights Reserved.

Phone: +46 735 242295

Saltsjö-Boo, Stockholm, SWEDEN